Tancar aquest avísUtilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, mostrar vídeos, publicar en xarxes socials, obtenir estadístiques i oferir publicitat personalitzada. En navegar o utilitzar MiReservaOnline, entendrem que accepta la nostra política de galetes. Per saber com utilitzem les galetes i com pot gestionar-les, consulti la nostra política de galetes
Iniciar sessió

Política de privacidad

ÁREA 25 INFORMÁTICA Y TELECOMUNICACIONES SCA (d'ara endavant, ÁREA 25), amb domicili en el carrer El Purche, núm. 6, 2n A, 18008 Granada (Espanya), és administradora del lloc web www.mireservaonline.es.
 
D'acord amb la legislació vigent, ÁREA 25 té inscrits els seus fitxers a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, i ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives que garanteixen la seguretat de les dades de caràcter personal i eviten la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, atès l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estiguin exposats, que han estat necessàries per a la seva adequació en matèria de protecció de dades de caràcter personal, de conformitat amb el que estableix el RD 1720/2007 pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD.
 
Per garantir la seva privacitat en la utilització dels nostres serveis, l'informem de la nostra política de protecció de dades personals.
 
Les dades de caràcter personal recollides a través del formulari de contacte passaran a formar part dels nostres fitxers i s'utilitzaran per atendre la seva sol·licitud d'informació, respondre qualsevol dubte o pregunta que ens pugui plantejar i informar per qualsevol mitjà, inclòs el correu electrònic i l'SMS, de serveis que puguin ser del seu interès. Les nostres respostes tenen caràcter informatiu, per la qual cosa no se'n derivarà cap efecte jurídic vinculant.
 
Les dades de caràcter personal que ens faciliti a través dels formularis de registre o sol·licitud seran incloses en els fitxers responsabilitat d'Área 25 Informática y Telecomunicaciones SCA amb la finalitat de gestionar la sol·licitud del servei ofert per l'empresa proveïdora que desitja contractar, mantenir-lo informat de l'estat de la seva sol·licitud i remetre-li per qualsevol mitjà, inclòs el correu electrònic o l'SMS, informació sobre serveis o ofertes similars que puguin ser del seu interès, així com qüestionaris de satisfacció. Les seves dades seran comunicades a l'empresa prestadora del servei que es contractarà. Trobarà tota la informació relacionada amb l'empresa a la secció "Més Informació" de la pàgina de cada servei.
 
Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició per escrit juntament amb fotocòpia del seu DNI o document que acrediti la seva identitat a l'adreça del responsable (Área 25 Informática y Telecomunicaciones SCA) al carrer El Purche, núm. 6, 2n A de Granada (18008). Si no desitja rebre informació sobre serveis i ofertes, enviï-ns un correu amb l'assumpte "baixa publicitat" a la següent adreça: info@mireservaonline.es.
 
El lloc web utilitza galetes (petits arxius de dades que es generen a l'ordinador de l'usuari) durant la navegació. Consulti la política de galetes.
 
ÁREA 25 es reserva el dret de modificar la seva política de privacitat per motius d'adaptació a la legislació vigent, o similars, de manera que es recomana a l'usuari d'aquest lloc web la revisió periòdica d'aquest apartat, ja que l'ús del Web per part de l'usuari s'entendrà com a acceptació de la política de privacitat vigent en aquell moment.
 

Powered by MiReservaOnLine  Trust Ecommerce Europe  Entitat adherida a Confianza Online