Tancar aquest avísUtilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, mostrar vídeos, publicar en xarxes socials, obtenir estadístiques i oferir publicitat personalitzada. En navegar o utilitzar MiReservaOnline, entendrem que accepta la nostra política de galetes. Per saber com utilitzem les galetes i com pot gestionar-les, consulti la nostra política de galetes
Iniciar sessió

Política de galetes

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, mostrar vídeos, publicar en xarxes socials, obtenir estadístiques i oferir publicitat personalitzada.
 
 
Què són les galetes?
 
Les galetes són petits arxius de text que els llocs web poden crear al seu equip per emmagatzemar informació a la qual accediran quan torni a visitar-los. Gràcies a aquesta informació es facilita la prestació de serveis personalitzats i es millora la usabilitat del web.
 
 
Galetes a MiReservaOnline
 
En navegar per MiReservaOnline es poden crear galetes pròpies i de tercers que poden classificar-se en:
 
- Galetes de personalització
- Galetes tècniques
- Galetes d'anàlisi
- Galetes de publicitat de comportament
 
 
Galetes de personalització
 
Són aquelles que permeten adaptar el lloc web a certes preferències de l'usuari. S'utilitzen per recordar determinades eleccions realitzades durant la navegació.
 
MiReservaOnline usa una galeta pròpia de personalització que ens indica si hem de mostrar a cada pàgina el missatge d'informació sobre la nostra política de galetes. Aquesta galeta es manté al seu equip durant un any.
 
 
Galetes tècniques
 
Són aquelles que permeten a l'usuari la navegació a través de la pàgina web i la utilització de les diferents opcions i serveis que s'ofereixen. Permeten mantenir la sessió, accedir a zones d'accés restringit, permeten visualitzar vídeos o compartir continguts a través de xarxes socials.
 
MiReservaOnline utilitza:
 
- Una galeta pròpia per mantenir la sessió de l'usuari durant la navegació pel lloc web. Aquesta galeta desapareixerà del seu equip quan tanqui sessió.
 
- El servei AddThis per compartir contingut en xarxes socials. AddThis, Inc. (https://www.addthis.com) és una empresa que ofereix un complement que pot incorporar-se a un lloc web per permetre als visitants compartir-ne els continguts en xarxes socials. Tant AddThis, com les xarxes socials en què permet publicar, com les empreses associades al servei AddThis, poden crear galetes tècniques per permetre aquesta publicació. Aquestes galetes poden romandre al seu equip diversos mesos.
 
- Vídeos de YouTube per acompanyar la descripció de certs serveis. YouTube, LLC (https://www.youtube.com) permet incloure els seus vídeos en un lloc web. Per permetre aquesta funcionalitat, YouTube pot crear més galetes tècniques. Aquestes galetes poden romandre al seu equip diversos mesos.
 
 
Galetes d'anàlisi
 
Són aquelles que permeten el seguiment i anàlisi del comportament dels visitants d'un lloc web. La informació recollida mitjançant aquest tipus de galetes s'utilitza per al mesurament de l'activitat del lloc web i per a l'elaboració d'estadístiques, per tal de millorar el lloc web.
 
MiReservaOnLine utilitza:
 
- El servei AddThis, esmentat anteriorment. Tant AddThis, com les xarxes socials en què en les que permet publicar, com les empreses associades al servei AddThis, poden crear galetes d'anàlisi per generar estadístiques sobre els continguts compartits pels usuaris del lloc web en xarxes socials. Aquestes galetes poden romandre al seu equip diversos mesos.
 
- Els vídeos de YouTube, esmentats anteriorment, que poden generar galetes d'anàlisi per generar estadístiques sobre els vídeos vistos. Aquestes galetes poden romandre al seu equip diversos mesos.
 
- El servei Google Analytics (https://www.google.com/intl/ca/analytics/) per conèixer estadístiques sobre les visites al nostre lloc web. MiReservaOnline integra una versió de Google Analytics que, segons la documentació de Google, no crea galetes. Si en el futur es detectés que aquest servei crea galetes, s'indicaria en aquest apartat.
 
 
Galetes de publicitat de comportament
 
Són aquelles que permeten la gestió dels espais publicitaris que poden trobar-se en un lloc web. Aquestes galetes emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a partir dels seus hàbits de navegació, la qual cosa permet desenvolupar un perfil específic per mostrar publicitat en funció d'aquest.
 
MiReservaOnLine utilitza:
 
- El servei AddThis, esmentat anteriorment. Tant AddThis, com les xarxes socials en les que permet publicar, com les empreses associades al servei AddThis, poden crear galetes de publicitat de comportament per mostrar publicitat personalitzada a l'usuari. Aquestes galetes poden romandre al seu equip diversos mesos.
 
- Vídeos de YouTube, esmentats anteriorment, que poden generar galetes de publicitat de comportament per mostrar publicitat personalitzada a l'usuari. Aquestes galetes poden romandre al seu equip diversos mesos.
 
 
Sobre els serveis proporcionats per tercers
 
MiReservaOnline utilitza serveis proporcionats per AddThis, Inc., YouTube, LLC i Google Inc. amb els objectius descrits anteriorment.
 
Per integrar aquests serveis a les nostres pàgines web s'hi inclouen enllaços que descarreguen continguts i funcions d'aquests proveïdors. Aquests proveïdors poden modificar els continguts i funcions que es descarreguen i s'integren en la web sense avís previ i sense que afecti el funcionament dels seus serveis. Això pot fer que un servei que avui no genera galetes en l'equip de l'usuari, demà sí les generi.
 
A més, aquests proveïdors poden fer ús de serveis d'altres proveïdors, i aquests poden, al seu torn, crear galetes. Facilitem a continuació els enllaços a la política de privacitat i galetes dels proveïdors utilitzats a MiReservaOnline:
 
- AddThis: https://www.addthis.com/privacy
- YouTube: https://www.google.es/intl/ca/policies/technologies/cookies/
- Google Analytics: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=ca
 
Alguns proveïdors disposen d'opcions opt-out. És a dir, mecanismes per permetre a un usuari indicar que no desitja que es recopili informació sobre la seva navegació encara que s'utilitzi el servei. A les següents pàgines s'expliquen aquestes opcions:
 
- AddThis: https://www.addthis.com/privacy/opt-out
- YouTube i Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=es
 
 
Com gestionar les galetes al seu equip
 
La majoria de navegadors suporta l'ús de galetes i, normalment, pot triar si les accepta o no. Les opcions més comunes que ofereixen els navegadors són:
 
- No acceptar galetes en cap cas.
- Preguntar a l'usuari si s'ha d'acceptar cada galeta individualment.
- Acceptar galetes sempre.
 
El seu navegador també pot incloure la possibilitat d'especificar de manera personalitzada quines galetes han de ser acceptades i quines no; així com de veure i eliminar les galetes individualment. A més, molts navegadors permeten activar un mode privat mitjançant el qual les galetes s'esborren sempre després de la seva visita al lloc web. Depenent de cada navegador, aquest mode privat pot tenir diferents noms:
 
- Google Chrome 10 i superior: Incògnit.
- Internet Explorer 8 i superior: InPrivate.
- Mozilla Firefox 3.5 i superior: Navegació privada.
- Safari 2.5 i superior: Navegació privada.
- Opera 10.5 i superior: Navegació privada.
 
Podrà seguir visitant el nostre lloc web encara que el seu navegador estigui en "mode privat", si bé la navegació podria no ser òptima i algunes característiques podrien no funcionar correctament.

Gestió de galetes en els diferents navegadors
 
Li recomanem que consulti l'ajuda del seu navegador o accedeixi a la seva pàgina web per informar-se sobre les opcions de privacitat. Li facilitem algunes adreces:
 
- Google Chrome: https://support.google.com/chrome/?hl=ca#topic=3227046
- Microsoft Edge: https://support.microsoft.com/es-es/products/microsoft-edge
- Internet Explorer: https://support.microsoft.com/es-es/products/internet-explorer
- Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/t5/Soporte-de-Mozilla-Espa%C3%B1ol/ct-p/es
- Safari: https://www.apple.com/es/support/mac-apps/safari/
- Opera: https://www.opera.com/es/help

 

Powered by MiReservaOnLine  Trust Ecommerce Europe  Entitat adherida a Confianza Online